|
ساخت استراتژی 100%
|
|
۵-۱۰-۱۳۹۰, ۰۲:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۱۷ عصر، توسط amir_owji.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ساخت استراتژی 100%
سلام
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان قصد دارم در این قسمت هرکسی که مایل هست بیاد تا با استفاده از تجربیات هم یک سری ویژگی هایی که باعث میشه یه سیستم سود ده بشه تعریف کنیم. و قدم به قدم آنقدر پیش بریم تا به سیستم با احتمال سود دهی خیلی خوب برسیم.و از سردرگمی هایی که بعضی وقت ها پیش میاد راحت بشیم. آیا موافقید؟؟؟ به نظر من برای رسیدن به یک سیستم خوب اول باید به سوالات زیر جواب بدیم. 1-چه جفت ارزی؟ 2-چه تایم فریمی؟ 3-چه اندیکاتور هایی؟ 4-چه تنظیماتی برای اندیکاتور در هر تایم فریم مناسب است؟؟ 5-آیا می خواهیم معاملات دراز مدت باشد؟؟ یا اینکه در آخر روز سود خود را گرفته باشیم؟؟ 6-آیا می توانیم مدام پای چارت بنشینیم ومنتظر سیگنال باشیم؟؟ویا می خواهیم در زمان های خاصی به چارت سر بزنیم؟ . . و هزاران سوال دیگر که اگر دوستان دست به دست هم بدیم حتما می تونیم یه سیستم خیلی خوب بسازیم. |
|||
|
۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۴۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ عصر، توسط Dabiri.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: ساخت استراتژی 100%
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از امیر جان بابت طرح این مطلب
من سوالات دیگری به فرمایشات امیر جان اضافه می کنم 7. ارزشیابی انتخاب جفت ارز بر چه اساسی است ؟ 8. آیا جهت گرفتن معامله منحصراً استفاده از اندیکاتور کافی می باشد؟ 9.انتخاب زمان مناسب آیا تاثیری در معاملات دارد ؟ ( با توجه به باز شدن بازارهای بورس مهم دنیا ) 10.آیا توانسته اید با حذف کامل اندیکاتورها وابستگی تحلیل خود را به آنها کاهش دهید؟ 11.آیا شرایط روحی و روانی معامله گر تاثیری بر روی معاملات فردی دارد ؟ 12. آیا اعلام نظر دوستان آشنا و یا ناآشنا به بازار پس از تحلیل شخصی تاثیری بر روی روحیات و نهایتا معاملات شخص معامله گر دارد ؟ 13.سیستم دریافت اطلاعات شنیداری و دیداری خود را بر اساس نیاز خویش ( اقتصاد جهانی ) تغییر داده اید یا نه ؟( شبکه تلویزیونی مورد علاقه شما EuroNews , Bloomberg و ... است و یا هنوز دنبال شبکه های جدیدی چون زمزمه می گردید ؟!!) 14.در زمان فراغت خویش آیا در صدد کاهش استرس های ناشی از بازار هستید و یا کماکان دلهره خارج شدن از ضرر معاملات جاری و یا سود بیشتر را دارید ؟ 15. آیا به این موضوع توجه دارید که تحریکات مثبت و یا منفی بازار چه تاثیری بر روی روابط اجتماعی شما در تقابل با افراد خانواده و دوستانتان در درازمدت دارد؟ و ... دوستان لطفا نقطه نظر های خویش را درج نمائید با تشکر و آرزوی بهکامی و شادی روز افزون مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۳:۲۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
باسلام و تشکر جناب اوجی
از اینکه پیگیر هستید خوشحالم. در مورد استراتژی باید عرض کنم هر کسی که می خواهد معامله کند باید بر اساس یک استراتژی مشخص باشد وگرنه در بازار سرگردان و سردرگم میشود. طبعا هر استراتژی معایب و مزایایی دارد باید آنها را شناخت تا توان کار کردن با آن را داشته باشیم . 1- بایستی هر کسی طبیعت و روان خود را بشناسد و بر اساس آن به دنبال استراتژی باشد که با خلق و خوی خود تناسب داشته باشد.مثال : بعضی افراد کم حوصله و عصبی هستند. یا بلعکس . 2- تمرکز بر معاملات. یعنی تمام هوش و حواس خود را قبل از انجام معامله جمع کند . 3- بخوبی آموزش دیده باشیم بطوری که مطالب ملکه ذهن باشد. 4- بایستی متغییر باشیم. (چون بازار همیشه در حال تغییر است باید با ان چرخید وگرنه ما را از گردونه خود به بیرون پرتاب میکند). 5-باید حوصله به خرج داد .مواقعی که در بازار هیچگونه سیگنالی وجود ندارد نباید دست به کاری زد. 6- زمان (روز)ورود به بازار. 7- ساعت ورود و خروج از بازار. 9- ارز خاصی باشد از پرش از یک ارز به دیگر ارزها بپرهیزیم .مثال(یورو به دلار امریکا) مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۰۰ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با تشکر فراوان از مهندس دبیر و مهندس کرمی عزیز
با توجه به مطالب گفته شده اولین قدم اینه که همین طور که جناب دبیری گفتند اول باید از لحاظ روانشناسی خصوصیات خودمونو بشناسیم و بدونیم که چه جور ترید کردنی با خصوصیات ما جور هست تا در نهایت روش معامله که اولین قدم برای ساخت استراتژی هست رو انتخاب کنیم. به طور مثال 1-باید بدونیم که مثلا آیا من میتونم چندین روز انتظار بکشم تا معامله من به سود برسد؟ و اگر در این معامله دراز مدت بعد از چند روز انتظار روند برگشت کرد و با ضرر بسته شد تاثیر آن بر روی خصوصیات اخلاقی من چه می تواند باشد؟؟ 2-آیا می توانم مدام به چارت نگاه کنم؟؟ 3-اگر روزانه مقداری سود هر چند ناچیز بگیرم و کم کم به سرمایه اضافه شود آرامش بیشتری دارید یا اینکه معامله بلند مدت باشد و هر روز در انتظار باشید و با هر کندلی که برگشت می کند دچار نا آرامی شوید؟؟؟ 4-tp , sl های با محدوده کوچک ولی تعداد سیگنال بالاتر را می پسندید یا tp sl های بزرگ و با تعداد سیگنال دهی کمتر؟؟؟ 5-پس باید انتظار خود را از یک سیستم بدانیم که دنبال چه هستیم. 6 -می دانیم که براین کار باید سود باشد ضرر ممکن است وجود داشته باشد پس باید کاری کنیم که ضرر کم و سود بیشتر شود برای این کار سعی کنیک پیپ را افزایش دهیم یا لات را(مانند سیستم های اسکالپ)؟؟؟ امیدوارم دوستان بقیه موارد کامل کنن تا اولین قدم تصمیم بگیریم کدام روش؟؟ معامله بلند مدت؟؟یا معامله روزانه؟؟؟ کدام در نهایت می تونه بهتر باشه؟؟؟ هم از نظر روانشناسی و هم از نظر سود دهی و میزان tp sl طبق تجربیات خودتون بگید دلیل هم اگر دارید بگید به نتیجه که رسیدیم بقیه مراحل رو ادامه میدیم... |
|||
|
۵-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۳۶ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ایا شما در مورد روش دیمارک چیزی شنیده اید؟
|
|||
|
۵-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۰۷ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اسمشو شنیدم فقط ،اما دنبالش نرفتم ببینم چی هست.
اگر به نظرتون می تونه مفید باشه برای دوستان توضیح بدید شاید بتونیم از هر روشی یه ایده بگیریم و حسن های روش های مختلف را به کار ببریم. |
|||
|
۷-۱۶-۱۳۹۰, ۱۲:۵۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۲۱-۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ عصر، توسط baran2010.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با سلام
اینکه می گوئیم یک استراتژی 100٪ بسازیم بسیار ایده خوبی است اما آیا همه می توانند قوانین این استراتژی را رعایت کنند این مسئله از همه مهمتر است رعایت قوانین استراتژی اگر در سایتها جستجو کنیم می بینم که بسیار درباره سیستمهای سود ده خود نوشته اند اما چرا ما از این سیستم سود نمی بریم ؟ آیا این سیستمی که ما با آن کار می کنیم با سیستم اصلی فرق دارد در صورتی که نسخه اصلی را در دست داریم؟ برای جواب دادن به این سوالها باید کمی به عقب برگردیم و چارت خود را نگاه کنیم می بینیم که دقیقا همانجا که باید ،سیگنال ورود داده شده و اگر ما آن را می گرفتم می توانستیم .......... پیپ بگیرم . حالا شما چه فکر می کنید؟ بله آنچه مهم است رعایت قوانین سیستم می باشد . ایا سیستم شما اسکلپ است یا بلند مدت اگر اسکلپ است در تایم 1 یا 5 دقیقه ای و اگر بلند مدت است در تایم4 ساعته یا بالاتر به عقیده من هر کسی باید خود سیستم معاملاتیس را پیدا کند البته می تواند از ایده دیگران نیز استفاده کند ولی باز هم باید بسیار تمرین کند اگر به موفقیت رسید ان وقت در حساب اصلی به کار برد و هرگز به سیستم خود خیانت نکند . عجله نکنید و مدیریت سرمایه را حتما رعایت کنید روزها چارت خود را نگاه کنید تا یک موقعیت مناسب بدست آید . همشه این نکته را بیاد داشته باشید ما به این بازار امده ایم که پول بدست بیاوریم نه اینکه ضرر کنیم اگر قرار بر ضرر باشد ............. به دریا رفته می داند مصیبتهای دریا را .
|
|||
|
۷-۲۳-۱۳۹۰, ۰۲:۴۲ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام
به نظر من یکی از بهترین سیستمهای موجود استفاده از چند مووینگ اورج و استوچ است که تنظیمات آن بسته به تایم کاری و نوع ارز متفاوت است و باید با تمرین به مقدار آنها دست یافت. به دریا رفته می داند مصیبتهای دریا را .
|
|||
|
۱۰-۱۵-۱۳۹۰, ۰۹:۵۵ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام
آیا تا به حال کسی شروع به ساخت یک استراتژی 100٪ کرده یا فقط داریم حرف می زنیم من حدود یک سال پیش بعد از بزرگترین ضررم به فکر این کار افتادم و دیگر با حساب ریلم کار نکردم و تمام فکر و تلاشم را روی ساخت یک استراتژی به کار بردم تا به یک نتیجه 100٪ برسم بله من واقعا به یک سیستم 100٪ سود ده رسیدم البته چون من به تایم بالا علاقه دارم این سیستم در تایم 4 ساعته و دیلی بسیار کاربردی است ولی در تایم 5 دقیقه هم می توان به صورت اسکلپ از آن استفاده کرد پس از آنکه به یک نتیجه مطلوب در دمو رسیدم حدود 2 ماه است که در حساب ریلم دارم از آن استفاده می کنم و تا حالا که بدون ضرر بوده و بیشترین حالتی که تو ضرر رفته 70پیپ بود ان هم مقصر خودم بودم که زود وارد شدم این سیستم در تمام جفت ارزها بسیار دقیق عمل می کند چون بر پایه موینگ اورجها و شکست خط روند است . همچنین این سیستم با رسم دقیق کانال در تایم 4 ساعته و دیلی می تواند بهترین نقطه ورود را برای ما پیدا کند . به دریا رفته می داند مصیبتهای دریا را .
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان