|
اندیکاتورهاو اسکریپت های کاربردی
|
|
۷-۴-۱۳۹۰, ۰۱:۳۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ صبح، توسط Dabiri.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام اندیکاتور camarilladt8 جهت شناسایی خطوط کاماریلا را از لینک زیر دانلود نمائید. با آرزوی موفقیت روز افزون شما مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۸-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۰۹ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اندیکاتورهاو اسکریپت های کاربردی
با سلام
اسکریپت Close All را از لینک زیر دانلود نمائید. لطفا توجه داشته داشته باشید با اجرای این اسکریپت تمامی پوزیشن های باز در تمامی نمادهای معاملاتی بهمراه تمامی پندینگ اوردرهای باز نشده را می بندد و می بایست پس از اتمام کارش آن را غیر فعال کنید. با آرزوی موفقیت روز افزون شما مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۸-۱۹-۱۳۹۰, ۱۱:۲۲ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
اندیکاتور جدیدی است که حمایت و مقاومت های ترند بازار را رسم می کنه ، لطفاا نصب کنید ، خیلی جالبه با آرزوی موفقیت مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۸-۲۳-۱۳۹۰, ۱۲:۴۸ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
BetterVolume 1.4 اندیکاتور جدیدی است که ترند بازار را رسم می کنه ، لطفاا نصب کنید ، خیلی جالبه البته من این رو با اندیکاتور تلفیق کردم. با آرزوی موفقیت مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۸-۲۳-۱۳۹۰, ۰۲:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۲۵-۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ صبح، توسط Dabiri.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
استراتژی dynel14-syahmi-ng-Strategy را من چند روزی هست که چک میکنم و میشه با اون به نقطه ورود های خوبی رسید و نقطه خروج ها رو از اندیکاتور BetterVolume 1.4.mq4 بدست آورد. لطفا چک کنید و نظرتون را به اشتراک بگذارید dynel14-syahmi-ng-Strategy پسورد فایل www.afx24.ir می باشد. با تشکر مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۱۲-۱۳-۱۳۹۰, ۱۰:۳۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اندیکاتور b Clock
جهت نشان دادن تایم باقیمانده بسته شدن کندل در همان تایم فریم. مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان