|
استراتژی بازار مالی MACD چهارساعته
|
|
۱۲-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۱۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
استراتژی بازار مالی MACD چهارساعته
به استراتژی بازار مالی MACD چهارساعته خوش آمدید. این استراتژِی با هدف معامله های ساده و در عین حال با درصد موفقیت بالا ارائه شده است.. من در بازار equity بمدت تقریباً 10 سال و در بازار بازار مالی بمدت دو سال تا بحال فعالیت کرده ام. من در همان اوایل دریافتم که معامله گری در بازار مالی برای اشخاص متزلزل نیست. هر شخصی باید یک استراتژی آزموده و مشخص بعلاوه انضباط سازمان یافته برای پیگیری استراتژي و اجرای نقشه مطابق نوشته ها داشته باشد. شخص باید درست و دقیق باشد.
بنابراین من بمدت تقریباً دو سال معامله کاغذی میکردم و هر چیزی که میتوانستم بدست بیاورم مطالعه کردم. من کتابها و کلاسها را خریدم. من با یک سمینار وب زنده 5 روزه همراه شدم. تمام این چیزها هیچ کمکی به من نکرد زیرا با شخصیت روانی من جور در نمی آمد و من با هیچ یک از این استراتژی های مختلف نتوانستم ارتباط برقرار کنم. بیش از دو سال صرف تماشای نمودارهای مختلف با اندیکاتورهای، میانگینهای متحرک، غیره شد. من کم کم شروع به دریافت احساسی در مورد جنبش و حرکت بازار بخصوص جفت ارز یورو/دلار حول عضی از میانگینهای متحرک کردم. تا اواخر همین سال گذشته نبود که من تنظیماتی را در MACD کشف کردم که میتواند سیگنالهایی که براساس اصول معینی در تایم فریم چها ساعته بسادگی قابل خواندن هستند بدهد. من تایم فریم 4 ساعته را دوست دارم زیرا شخص را به صفحه نمایش بطور تمام وقت نمی چسباند. اگر شما نگاهی به شکل 1 در ذیل بیاندازید خواهید دید که بیش از 14 سیگنال در طول مدت 5 هفته در آن وجود دارد. در طول آن دوره شکل 1، سیگنالهای داده شده تا حدی خوب بوده است. در تایمهای دیگر زمانهایی وجود دارد که سیگنالها نتایج مثبتی نداشته اند. آنگاه من مجبور می شدم که با یک سیستم فیلتر کار کنم که فقط اجازه انتخاب بهترین سیگنالها را به من بدهد. من دریافتم که وقتی MACD براساس تنظیمات معینی حرکت کند یک دقت 95 درصدی ایجاد میکند. من بعداً به شما نشان خواهم داد که چگونه معاملات با درصد موفقیت بالا را جستجو کنید. در شکل 1 سیگنالها نشان داده شده است و شکل 2 نشان میدهد که یک ورود به معامله پس از بسته شدن کندل 4 ساعته و باز شدن کندل بعدی انجام شده است. در شکل 3، 19 معامله دیگر نشان داده شده است که از بین آنها آخرین معامله هنوز به اتمام نرسیده است بطوریکه از بین 18 معامله 5 تایشان نادرست و 13 تایشان درست بوده است. چون این یک استراتژی 4 ساعته است بدان معنی است که گاهی اوقات باید ساعت آلارم دار را تنظیم کنید که بتوانید یک معامله ورودی در اولین ساعات صبح شکار کنید. چیزی که این روش را زیبا میکند این است که شخص فقط بوسیله پیگیری MACD بعنوان یک سیگنال میداند پس از بسته شدن یک کندل 4 ساعته کجا باید در کندل 4 ساعته بعدی معامله را ببندد. بنابراین شخص میتواند زنگ ساعتش را برای آن موقع تنظیم کند. نگاهی به شکلهای 1 تا 3 بیاندازید. مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۱۲-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۱۶ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۷-۱۳۸۹ ۰۳:۲۰ عصر، توسط h. karami.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: استراتژی بازار مالی MACD چهارساعته
رفع مسئولیت:
چون معامله در بازار مالی خیلی با ریسک همراه است، خواننده اگر آنسوی نکات ذکر شده برود و مفاهیم و روشهای تشریح شده در این جزوه را بکار ببرد با مسئولیت و ریسک خودش خواهد بود. نویسنده و یا هر شخص دیگر گرداننده این جزوه مسئول هیچ ضرری که با استفاده از روشهای شرح داده شده در این جزوه ایجاد شده است نخواهد بود زیرا هیچ مدیریت مالی یا مقادیر توقف ضرری مورد بحث قرار نگرفته است با این دلیل که این موضوع از یک معامله گر به معامله گر دیگری براساس خصوصیات قبول ريسک خودشان و مدیریت سرمایه اشان فرق میکند. مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۱۲-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۲۱ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اين فقط براي مشاهده و دريافت احساس در مورد نمودارها بود. اجازه دهيد كه ما نمودارهايمان را ترسيم كنيم.
ميانگين هاي متحرك: اول از همه ميانگيهناي متحركي است كه ما از آن استفاده ميكنيم و عبارتند از: 1- ميانگين متحرك نمائي 365 (365EMA) 2- ميانگين متحرك ساده 200 (200SMA) 3- ميانگين متحرك ساده 89 (89SMA) 4- ميانگين متحرك نمائي 21 (21EMA) 5- ميانگين متحرك نمائي 8 (8EMA) MACD: تنظيمات MACD عبارتند از: 1- EMAي سريع 5 2- EMAي كند 13 3- EMAي سيگنال 1 خطوط افقي: سه سري خطوط افقي در بالا و پائين خط صفر بايد در پنجره MACD بعلاوه يك خط در صفر ترسيم شوند: 1- سطح 0.0045+ 2- سطح 0.0035+ 3- سطح 0.0015+ 4- سطح 0.0015- 5- سطح 0.0035- 6- سطح 0.0045- نمودار شما بايد شبيه اين نمودار شود: (رنگ و سبك نمايش خط را خودتان انتخاب كنيد) مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۱۲-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۲۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
حركت هاي MACD با يك الگوهايي انجام ميشود كه در صورت شناسايي ميتواند خيلي معاملات سود بخشي ايجاد كند. اجازه دهيد من نخست مهترينشان را به شما نشان دهم. ولي هر سيگنالي را ما تعقيب نميكنيم بلكه فقط آن سيگنالهايي شانس بالايي براي موفقيت يك معامله دارند از طريق الگوهاي معيني از MACD كه مثل فيلتر عمل ميكنند انتخاب ميكنيم. سيگنالهايي هم كه نامأنوس هستند نيز انتخاب نميشوند. اين فيلتر است.
مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۱۲-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۲۸ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اين الگوها بخصوص A و D خيلي عادي و با قاعده هستند زيرا MACD از سطح 0.0045عبور كرده است و علت آنها يك تصحيح و يا برگشت روند هستند. الگوهاي B و C الگوهاي ادامه روند ميباشند و در جهت روند بايد وارد معامله شد. دايره هاي قرمز مشخص كننده سيگنال ورود هستند و ورود در هنگام باز شدن كندل بعدي صورت ميگيرد.
مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۱۲-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۳۰ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سر و شانه يك الگوي قطعي ديگر است.
|||
|
۱۲-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۳۱ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سقف و كف دوگانه به هيچ معرفي نياز ندارند زيرا در هر تايم فريمي در مورد آن گفتگو ميشود.
|||
|
۱۲-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۳۲ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سقف و كف دوگانه به هيچ معرفي نياز ندارند زيرا در هر تايم فريمي در مورد آن گفتگو ميشود.
هنگاميكه MACD به پايين بطرف خط صفر نزول ميكند و به بالاي خط صفر بر ميگردد معمولاً بايد آنرا يك ادامه دهنده روند در نظر گرفته و معمولاً يك حركت قوي هستند. مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
۱۲-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۳۳ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
كفها و سقفهاي گرد براي معامله الگوهاي مطمئني هستند. فقط بايد دقت كرد كه زمان تشكيل الگو بين اولين ناحيه صفر 0.000 تا ناحيه 0.0015 بالا يا پائين صفر باشد. من ترجيح ميدهم اين الگوي گرد با حداقل 5 كندل تشكيل شود .
|||
|
۱۲-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۴۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۷-۱۳۸۹ ۰۳:۴۶ عصر، توسط h. karami.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اين مشكلترين ماه (ژانويه 2007) تا كنون بوده است ولي قبلاً 190 پيپ بالا رفته بود و يك حركت بزرگ بدنبال آن مي آيد زيرا قيمت بمدت تقريباً 8 روز در نوسان بدون جهت بوده است اجازه دهيد ببينيم پس از آن چه اتفاقي خواهد افتاد.
تا بحال من فقط بروي گرفتن سيگنال از پنجره MACD تمركز كرده بودم بطوريكه شما قادر به تشخيص آن خواهيد بود. مشاهده تشكيل آن پس از تكميل آسان است. كمي تمرين براي تشخيص آن در وقت تشكيل لازم است. اجازه دهيد به يك جفت ارز نگاهي بياندازيم تا ببينيم آنها هنگامي كه معامله اجراء ميشود چگونه بنظر ميرسند. مطالب ارائه شده صرفاً جهت آگاهی دیگر کاربران بوده و انجام هر گونه بهره برداری در اختیار و تحت مسئولیت خود کاربر می باشد. نقل مطالب بدون کسب اجازه از نویسنده مطلب و مدیران سایت ممنوع است. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان